II Edycja Warsztatów Kulinarnych 16.07.2020

II Edycja Warsztatów Kulinarnych

W ostatni czwartek 16 lipca została zorganizowana już druga edycja warsztatów kulinarnych. Tym razem przy współpracy ze stowarzyszeniem „Pogrodzie dla Przyszłości” uczyliśmy się pod kierownictwem Sebastiana Jamrozika szefa kuchni z Pensjonatu Miłosna jak przyrządzać sarninę. W warsztatach oprócz myśliwych wzięli udział mieszkańcy sołectw Pogrodzie i Przybyłowo. Zarówno zaproszonym gościom jak i organizatorom wszystkie potrawy serwowane przez Sebastiana Jamrozika smakowały wybornie! Czekamy na kolejną edycję warsztatów.

Udostępnij
Twitter
WhatsApp

Aplikacja mobilna

Nasza aplikacja to doskonały towarzysz każdego miłośnika łowiectwa, który pragnie pozostać na bieżąco z najnowszymi treściami związanych stron.

Bądź na bieżąco z newsami 📱